De Liedjeskast

Schrijf je een meervoud met een s eraan vast of met ‘s?  Schrijf je ‘een houte’ of ‘een houten’ kast?  En hoe zet je een werkwoord in de verleden tijd? Met het oefenprogramma De Liedjeskast leer je om taalregels makkelijk te onthouden. Bestel de bijbehorende cd of het steun- en onthoudboekje.

Cd met vijftien liedjes

Elk liedje gaat over één taalregel. Topartiesten zingen ieder een liedje: Frans Duijts, Anneke van Giersbergen met het Rosenberg Trio, Harrie Jekkers, Bennie Jolink, Brigitte Kaandorp, Karsu, Lange Frans, Guus Meeuwis, Sjors van der Panne, Syb van der Ploeg, Ntjam Rosie, Shirma Rouse, Suzan Seegers, Bert Visscher en Manoushka Zeegelaar Breeveld. Allemaal hebben ze hun naam aan dit project verbonden. De cd kun je hier bestellen. Je vindt de liedjes ook op iTunes, Spotify of YouTube.

Steun- en onthoudboekje (inclusief cd)

Het Steun- en onthoudboekje biedt extra ondersteuning bij het leren van de taalregels. Dit boekje bestaat uit losse leerkaarten van de kastjes met de uitleg van de taalregels. Je krijgt ook de cd met de vijftien liedjes erbij. Het boekje is verkrijgbaar in dyslexieletter.

Neem contact op

Heb je vragen over onze programma’s? Neem dan contact op.


Heleen van Beek

Bedrijfsvoering
070 762 2 762
info@oefenen.nl