Digitaal meedoen steeds belangrijker

1,9 miljoen Nederlanders hebben onvoldoende digitale vaardigheden terwijl hun omgeving steeds meer digitaal wordt. Denk aan internetbankieren, inloggen met DigiD, belastingaangifte doen, solliciteren of een cv maken. Mensen die digitale vaardigheden missen, komen steeds meer buiten de maatschappij te staan. Vind je het belangrijk dat jouw deelnemers digitaal vaardig zijn? En gun je ze dat zij zich sterker voelen in de maatschappij? Op Oefenen.nl kunnen jouw deelnemers hun digitale vaardigheden ontwikkelen.

‘Ik werd werkloos en had helemaal geen digitale vaardigheden. Maar nu kan ik een cv maken en digitaal solliciteren’, zegt Yvon, die een cursus Klik & Tik volgt.

Digitale vaardigheden
ontwikkelen met Oefenen.nl

Oefenen.nl is een online leeromgeving waar (jong)volwassenen kunnen oefenen met basiskennis van taal, rekenen en digitale vaardigheden. Met onze oefenprogramma’s Klik & Tik leren zij zelfstandig of onder begeleiding omgaan met een computer en met het internet. Dus een computer of tablet aan- en uitzetten, omgaan met de muis, naar internet gaan, een e-mail versturen, internetbankieren, inloggen met DigiD en nog veel meer.

Download gratis onze Klik & Tik-brochure

Wil jij meer weten over onze Klik & Tik-programma’s? Download gratis onze Klik & Tik-brochure.

Klik & Tik voor organisaties

Met een licentie op Oefenen.nl krijg je ook een Volgsysteem waarin je deelnemers kunt begeleiden en volgen. Je zet bijvoorbeeld zelf materialen voor hen klaar en je hebt toegang tot ondersteunend materiaal, werkbladen en leerroutes.

Heb je interesse in een licentie?
Neem contact met ons op of bestel direct een licentie.

Wij geven elke maand de cursus Klik & Tik. Mensen overwinnen hun angst en worden zelfredzaam en durven thuis ook de computer te gebruiken. Wat een ontdekkingstocht en wat een wereld gaat er open met het programma van Oefenen.nl.

‑ Coördinator Klik & Tik

Neem contact op

Meer weten over licenties?
Neem dan contact op.

Jomi Ririmasse
Klantrelaties
070 762 2 762
j.ririmasse@oefenen.nl