Team

Rashid Azimullah
Directeur/bestuurder

Rashid Leonard Azimullah is bedrijfskundig econoom met een (internationale) carrière in de zakelijke dienstverlening. Rashid heeft naast zijn corporate carrière, kennis en ervaring opgedaan met oude wijsheid tradities zie zijn boek Gebakken Cloud; omgaan met een unheimisch gevoel. Rashid is directeur van Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl, Lid Raad van Toezicht Cito, Lid Stichtingsbestuur Amerpodia, Lid Raad van Toezicht Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum en oud lid Raad van Toezicht-Lid auditcommissie VOS/ABB. Daarnaast helpt Rashid bestuurders, managers, professionals toekomstbestendige keuzes te maken. Rashid is coauteur van het boek Goede RAAD voor Commissarissen.

E-mail: r.azimullah@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Heleen van Beek
Bedrijfsvoering

Na jarenlang in de zakelijke dienstverlening als HR & Finance Consultant te hebben gewerkt heeft Heleen de overstap naar Oefenen.nl gemaakt. Met haar maatschappelijke betrokkenheid voelt zij met zowel de klanten en gebruikers van de oefenprogramma’s als met haar collega’s een goede match. Heleen is verantwoordelijk voor HR & Finance.

E-mail: h.vanbeek@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762
06 42 20 39 96

Tamar van Heyningen
Productmanager

Tamar is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Oefenen.nl productportfolio. Met haar achtergrond als projectleider in zowel het onderwijs en de IT sector onderzoekt ze bijvoorbeeld hoe we de producten nog gebruiksvriendelijker kunnen maken voor onze eindgebruikers. Ze heeft de Bachelor Algemene Cultuur Wetenschappen en Master Media and Journalism afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

E-mail: t.vanheyningen@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Sara Panahi
Productmanager

Sara houdt zich bezig met het beheer van de website en data van Oefenen.nl. Ook is zij medeverantwoordelijk voor de continue ontwikkeling en verbetering van onze oefenprogramma’s. Sara studeerde European Studies en Interculturele communicatie.

E-mail: s.panahi@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Lies Petersen
Corporate communicatie

Om onze oefenprogramma’s meer bekendheid te geven, ontwikkelt Lies (online) campagnes voor nieuwe programma’s. Met als doel het aantal gebruikers van Oefenen.nl nog meer te verhogen. En zij adviseert over marketing en communicatie. Lies studeerde Media en Educatie en werkte als marketing communicatieadviseur voor maatschappelijk relevante organisaties.

E-mail: l.petersen@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Jomi Ririmasse
Klantrelaties

Klanten die meer willen weten over licenties van Oefenen.nl kunnen terecht bij Jomi. Sinds 2007 werkt zij bij Oefenen.nl en kan daardoor goed meedenken met onze klanten. Zij is verantwoordelijk voor relatiebeheer en sales. Jomi volgde de opleiding International Business and Languages in Rotterdam.

E-mail: j.ririmasse@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Anne-Lies Schrijvers
Online portal

Anne-Lies is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de portal Oefenen.nl. Zij is betrokken bij alle projecten waarbij we digitaal oefenmateriaal voor Oefenen.nl ontwikkelen. Daarnaast stuurt ze projecten aan voor nieuwe programma’s, zoals eerder Klik & Tik en Taalklas.nl. Al vanaf het begin in 2002 werkt Anne-Lies bij ons. Anne-Lies studeerde Televisiejournalistiek en Tekst & Communicatie in Tilburg. Zij maakte tv-programma’s voor T36/TV Maastricht, Achmea en Fontys Hogeschool Tilburg.

E-mail: a.schrijvers@oefenen.nl
Tel: 06 11 39 84 34

Ben Vaske
Creatief directeur

Vanaf het begin is Ben bij Oefenen.nl en voorganger ETV.nl betrokken. Hij jaagt nieuwe initiatieven en innovaties aan en is inhoudelijk eindverantwoordelijk. Zo is hij initiatiefnemer van succesvolle oefenprogramma’s als Lees en Schrijf! en Klik & Tik en hij initieerde Oefenen.nl. Na zijn studie Nederlandse Taal & Letterkunde werkte hij als docent en coördinator onderwijs in het beroepsonderwijs en als projectmanager van (inter)nationale projecten. Hij was (co)auteur van diverse lesmethoden Nederlands/communicatieve vaardigheden voor het mbo. Hij publiceert over online leren en laagopgeleiden. Hij initieerde de artikelenreeks Leren in de educatie, Lesgeven, begeleiden en faciliteren. Ben is ook voorzitter bestuur van Stichting Leer Zelf Online.

E-mail: b.vaske@oefenen.nl
Tel: 070 762 2 762

Huub Winninghoff
Adviseur

Wat doe jij daar?’ ‘Ik hang hier.’ ‘Hangen? Maar dat kan toch niet?’ ‘Nee’, zei de egel. ‘En toch hang ik.’ ‘Hang je aan een draadje?’ vroeg de eekhoorn. ‘Nee. Aan niets.’ ‘Zit je op iets onzichtbaars’?’ ‘Nee. Ik hang.’ Hij zweeg even en zei toen: ‘Maar ik heb er ook heel lang over nagedacht.’
(Toon Tellegen: Bijna iedereen kon omvallen).
Huub is adviseur.

E-mail: h.winninghoff@oefenen.nl