2017 is het jaar van De Liedjeskast. Dit vrolijke taalprogramma krijgt veel aandacht in de pers en zelfs de Tweede Kamer spreekt erover.
Veel nieuwe mensen ontdekken Oefenen.nl en maken een account aan. Er hebben meer organisaties dan vorig jaar een licentie. En we gaan op bezoek bij onze licentiehouders om ze het hemd van het lijf te vragen. De programma’s sluiten goed aan bij de doelgroep.
Ons team is uitgebreid met twee nieuwe collega’s. Eén voor communicatie en één voor marketing. Zo kunnen we nog beter uitleggen wat we voor iedereen kunnen betekenen. En we werken met nieuwe partners samen. Om nog meer mensen te bereiken die een zetje kunnen gebruiken. En nu we in 2018 alweer een eind op weg zijn, kunnen we gerust zeggen, ook dit jaar heeft weer veel moois in petto.
> Download Jaaroverzicht 2017


Mensen die een zetje kunnen gebruiken

In ons jaaroverzicht lees je over mensen die een zetje kunnen gebruiken om beter mee te doen aan de maatschappij. Daar zetten we ons voor de volle 100 procent voor in. In Nederland zijn zo’n 3,6 miljoen laagopgeleid. Wie zijn deze mensen die een zetje op het gebied van basiskennis en vaardigheden kunnen gebruiken en hoe groot is elke deelgroep?
> Bekijk onze quickscan


Onderzoek Licentiehouders
‘De materialen van Oefenen.nl zijn de laagdrempeligheid en sluiten goed aan bij onze doelgroep’, zegt een begeleider in het jaaroverzicht in cijfers. Zij heeft meegewerkt met het onderzoek ‘Oefenen.nl  in contexten van licentiehouders’.
> Bekijk de samenvatting