Op woensdag 15 maart passen we de website Oefenen.nl aan.

Veranderingen voor klanten en begeleiders
Vanwege technische redenen hebben wij naast Oefenen.nl een tweede website voor klanten en begeleiders. Alle informatie gericht op de begeleiders en klanten, die voorheen op Oefenen.nl stond, verplaatsen wij naar www.overoefenen.nl. Hier vind je informatie rondom programma’s, licenties, bestellen, succesverhalen, nieuws en de Kennisbank. Je kunt de nieuwe omgeving heel makkelijk bezoeken via de homepage van Oefenen.nl. Je klikt linksboven op de tab ‘voor organisaties’ en je komt op de homepage van www.overoefenen.nl. Je kunt ook weer eenvoudig terug naar Oefenen.nl, je klikt dan linksboven op de tab ‘Oefenen’.

Veranderingen voor deelnemers
De deelnemer ziet ook kleine wijzigingen op de homepage van Oefenen.nl. Voor het inloggen is het bovenste menu op de homepage verwijderd. Ook de informatie onder de themablokken zullen verdwijnen. Door deze aanpassingen is de homepage meer gericht op de deelnemer en is het voor hem een stuk overzichtelijker. Hij ziet nog steeds dezelfde themablokken (taal, computer en internet..) met de afbeeldingen. Ook de inlogknop staat op dezelfde plek.


15 maart en aanpassingen later dit jaar
Op 15 maart zetten we de nieuwe omgeving www.overoefenen.nl live. Omdat de informatie voor klanten is verplaatst kan dat even wennen zijn. Later dit jaar passen we de uitstraling van beide homepages aan. Zo worden de websites nog een stuk overzichtelijker voor deelnemers en voor jou als docent of begeleider. We houden je hierover uiteraard op de hoogte.