Vanaf 6 december start de ‘ING Digicoach on tour’. Digicoaches van de ING-bank gaan in december het land in om te helpen met digitale vragen over de Mobiel Bankieren App, online bankieren maar ook over kerstcadeaus kopen via internet, een kerstrecept downloaden of je parkeerplek online betalen.

Op 10 locaties in Nederland kunnen mensen van 6 tot en met 21 december vragen stellen aan de Digicoaches in pop up stores. Deze zijn de hele dag open. Bezoekers die interesse hebben om digitaal vaardiger te worden of als starter te leren omgaan met de computer, verwijst de Digicoach door naar de Klik & Tik- programma’s. Zij kunnen daar ter plekke een gratis account op Oefenen.nl aanmaken. Als iemand om begeleiding vraagt, verwijst een Digicoach naar een cursus digitale vaardigheden / Klik & Tik  in de bibliotheek in de buurt. De 10 bibliotheken die door Oefenen.nl zijn benaderd, reageerden enthousiast.

ING en Oefenen.nl
Via ING Nederland fonds die een trotse partner van Oefenen.nl is, is de lijn naar de digicoaches van de ING gelegd.  Zij kregen afgelopen jaar een workshop over de Klik & Tik-programma’s. Want steeds meer gaat digitaal. Voor 2,7 miljoen Nederlanders is dat nog best lastig. ING vindt dat iedereen mee moet kunnen doen.

Digicoaches on tour. Waar en wanneer vind je ze?
Bekijk hier de locaties en data.