Vanaf 14 juni krijgt zowel de Beheeromgeving als het Volgsysteem van Oefenen.nl een nieuwe uitstraling. Bij het Volgsysteem staat het hoofdmenu in plaats van links, nu bovenaan. Ook is het responsive en op elk device te gebruiken. Door deze update kun je meer begeleiders koppelen aan een groep. Informatie over groepen en resultaten van deelnemers, kun je na deze update gewoon weer raadplegen. Wel verdwijnt de knop ‘berichten’. Je ontvangt in het Volgsysteem geen berichten meer van ons en kunt geen berichten meer sturen naar je deelnemers. De meeste begeleiders sturen hun berichten vaak al via WhatsApp of een ander kanaal. Kom je iets tegen wat je niet begrijpt of logisch vindt, laat het ons dan weten via info@oefenen.nl. Of stel je vraag tijdens het ‘vragenuurtje’.

Vragenuurtje
Wil je uitleg over het vernieuwde Volgsysteem? Meld je dan aan voor ons interactieve vragenuurtje. Je krijgt een rondleiding met uitleg over het vernieuwde Volgsysteem.
Op dinsdag 21 juni om 13.00 uur is het vragenuurtje voor klanten zoals ROC’s, taalscholen, welzijnsorganisaties, gemeenten, leer-werkbedrijven, penitentiaire inrichtingen, vluchtelingenorganisaties en andere organisaties.
Op woensdag 22 juni om 13.00 uur is het vragenuurtje voor bibliotheken.
Meld je aan via info@oefenen.nl.

=> Bekijk het Volgsysteem en de verkorte handleiding.

=> Bekijk de Beheeromgeving en de verkorte handleiding.